19. 6. 2013

TAG: Nežiji jen MAKE-UPEM

Tenhle TAG jsem našla už na pár blozích a vážně mě hodně zaujal.
Nejprve jsem se rozhodovala mezi videem a klasickým článkem a vyhrál článek, protože na natáčení videa potřebuji paměťovku s hodně místem a to bohužel nemám (mám 2GB). Tak na videa si budete muset ještě malinko počkat :D

Tak a přecházím konečně k otázkám (vážně obdivuji ty lidi, kteří si to vážně přečtou celé)

1. Koukáš se na televizi? Jaký je Tvůj oblíbený pořad, případně seriál??

Tak na televizi koukám úplně minimálně a to jen, když jsem na chalupě s rodiči kde není internet a na nic jiného se tam dívat nemůžu.
Oblíbených pořadů, tedy moc nemám, ale ráda se dívám na Drtivou porážku nebo jsem se dříve dívala na Brainiac: Šílená věda.
Jinak filmy samozřejmě sleduji, ale já osobně jsem naprostý úchyl na seriály. Asi všechny co vám sem napíši sou mé nejoblíbenější :D
Např: Futurama, Simpsonovi, Hra o trůny, Lovci duchů (spíš do 3 série), Jak jsem poznal vaši matku, Teorie velkého třesku, Přátelé a další.. Moc se mi líbilo i The Walking Dead.


2. Vaříš? Jaké je Tvé nejoblíbenější hlavní jídlo a dezert?

Tak teda nevařím, neumím to a navíc se to nemám ani kdy učit, ale tak až budu doma, tak se snad vše naučím.:D Jinak, ale peču. Moc ráda peču. Moc mě to baví. Jinak nejoblíbenější jídlo? No, tak to je hodně těžké, ale asi Pizza a tvarohové knedlíky :3 dezert? snad jakýkoliv kde není kokos :D

3. Vysněné povolání?

To si myslím, že už snad každý ví a to je být známou a uznávanou a samozřejmě úspěšnou vizážistkou a maskérkou .:3

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?

Žádný neovládám, pomalu ani neovládám svůj mateřský. Jinak bych se chtěla hodně dobře naučit anglicky, přece jen je to světový jazyk a člověk by se sním měl dorozumět všude. Dokonce jsem i proto aby se zavedl jako jediný jazyk po celé zemi, aby se lidé dokázali doopravdy domluvit.

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za make-up??


Za jídlo.:D a občas za oblečení. Za jídlo si myslím, že snad utrácím i víc jak za kosmetiku.:D 

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?


Já osobně myslím, že ano. Nemám problém někoho oslovit, pokud mi teda nejde o něco důležitého (to se pak fakt stydím). Moc ráda se seznamuji a moc ráda poznávám nové lidi a vážně nemám problém třeba jít ven s někým, kdo třeba mě zná ze stránky a chce mě poznat.

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?

Internetové čtivo? asi nevím co si pod tím představit.:D jestli třeba facebook nebo Blogy, protože knížky na internetu bych určitě nikdy nečetla, to raději klasickou knížku, ale na ty už ani nemám čas a ani náladu.:)

8. Co je Tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?

Nejhorších vlastností je hodně..:D
Asi, že jsem hroznej trémista, neumím se učit a neumím se bránit (když mě třeba někdo uráží, tak si to nechám líbit). Teď ta nejlepší, tak asi to, že jsem kamarádská a dokážu se za každého postavit a podpořit.:)


9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost?


Moc ráda chodím na koncerty! Prostě je zbožňuji a neznám nic lepšího (samozřejmě i trávení času s přítelem a rodinou.


10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?


Asi bych začala zase sportovat. Dříve jsem se sportu hodně věnovala, ale teď už nemám ani chuť cvičit a jsem ráda, když si můžu odpočinout při blogování a líčení.
Navíc bych asi většinu času stejně vrážela do Líčení a Fotografování .



Tak snad se vám můj TAG líbil a budu ráda, když projevíte svůj názor.:)

4 komentáře:

  1. Supernatural taky miluju spíš jen do třetí řady:/:D
    Jinak zajímavé odpovědi,líbíš se mi:))

    OdpovědětVymazat
  2. tak nazor na jazyk mam stejny :) ! kdyby byl vydan zakon o jedinem jazyku na celem svete (anglictina#) mile rada a s elanem bych ho podporila ! uz jen proto, ze pres rok ziji v anglii a opravdu lituji, ze jsme aspon na zakladce nemeli anglictinu povinnou :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že se mnou někdo sdílí můj názor..:) Ja jsem se na zakladce taky angličtinu skoro vubec nenaučila, protože má učitelka nám to moc dobře vysvětlit nedovedla.. pak v prvaku jsem to dohnala s moc dobrym ucitelem, ktery se nam venoval a měl trpelivost.. no ale pak ve druhaku mam zas jinou ucitelku a s tou zase nic neumim.. takže tak.. myslím, že by se asi měli jazyky učit hned od mala, kdy je mozek jak houba a vsechno vcucne.:D má kamarádka je od 7 v kanadě a anglicky se naučila hned.. ikdyž protože tam žije už tak dlouho, tak moc dobře česky jako dřív neumí(jen proto, že tam lidi kromě jejích rodicu cesky nemluvi), ale jde to.. No da se o tom spekulovat.:) ale vazne jsem ráda, že máš stejný názor.:)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu