9. 7. 2013

Zdobené Palačinky


Dneska jsem dělala palačinky a tak jsem vyzkoušela něco, co jsem zahlédla kdysi na internetu.
Bohužel jsem neměla věco na zdobení a tak jsem si musela vystačit s igelitovým sáčkem, takže to není zrovna nejkrásnější.

Maminka mi tedy udělala směs a já mohla začít.:)
Nachystala jsem si sáček a do něj směs nalila.
No a pak jsem začala tvořit.:) 

Popravdě spíše to byly takové hokusy pokusy, ale stály podle mě za to.:) moc se mi tak líbily a pro příště si musím pořídit příslušenství na zdobení, abych se vám mohla pochlubit s hezčími výtvory.

Pak jsem tedy dělala klasické palačinky.:) na to že jsem je takhle dělala poprve, tak dobry ne?.:D Vzdy je totiz chtel nekdo delat a na mě se nedostalo.
No a na klasické palačinky jsem si připravila směs z Tvarohu a vanilkové cukru :3 je to to nejlepší co může být! já to mám raději než marmeládu.. má se tam dávat i vajíčko, ale já to dělám bez něj :)
No a tvarohem jsem pak udelala pruh na palacince a zamotala.. Nedávám to po celém, protože je to zbytečné.. když palačinku zamotáte, tak či tak budete mít pak tvaroh všude.:)


No a to je vše přátelé :)


5 komentářů:

  1. Jé, to vypadá dobře! Škoda, že jsem na dietě.... palačinky miluju a takto budou určitě křupavější než když se dělají klasicky.

    OdpovědětVymazat
  2. Juu to je perfektní,taky zkusím:))

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam! Milujem palacinky :))) Super nápad, teším sa na článok, keď kúpiš tie ozdoby :) My najčastejšie robíme palacinky s nutellou, ale niekedy aj s tvarohom a hrozienkami, mňamka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu