5. 9. 2013

EVZUU & ......

Ahoj, Tohle je takový článek spíše informativní o tom, kde mě všude můžete nalézt a kde byste se měli dozvědět nejnovější informace :)
Tak začneme. EVŽUU & .....

BLOG.TRENDBOOK.CZ
Pamatuji, když jsem objevila tuhle webovku pro blogery, tak jich tam bylo jen pár a je fajn vidět, jak se jim web rozjíždí a kolik už tam mají skvělých blogerů.
Na hlavní stranu články z různých blogů vybírají vlastníci webu, ale i Každý bloger sem může nahrát svůj článek a kliknutím na jeho obrázek se objevíte na jeho blogu, kde článek naleznete celý. Já jsem si tuhle Webovku hodně oblíbila. Většinou se sem totiž dávají články, které se blogerkám a hlavně vlastníkům Webu zdají zajímavé. 


INSTAGRAM
Ano ano. Jsem taky už jedním z lidí, který propadl instagramu. Bohužel nemám mobil, kde tuhle aplikaci můžu mít, ale to by se mělo časem změnit. Zde naleznete všechny fotky, které naleznete na mém osobním Facebooku a někdy ani to ne, protože jsem dávám i fotky, které nikde jinde nenaleznete.
Snažím se fotografie stále a stále přidávat :)
Naleznete mě Zde: http://instagram.com/evzuulka

YOUTUBE
Samozřejmě, co určitě víte je to, že mám účet na youtube.com. 
Zde vždy jako první objevíte, že jsem nahrála video, protože kolikrát nahraji na youtube video a na blog ho vložím až tak za tři dny. Pokud máte rádi má videa, tak se asi vyplatí můj YT Channel sledovat!
A můj kanál naleznete zde: http://www.youtube.com/user/EmmyyEv/videos

FACEBOOK
Ráda bych se pochlubila i svými FB stránkami. Tady je jedna, která je propojena s blogem a vždy když publikuji na blogu nový článek, tak tady se to hned dozvíte.. Jakmile vložím na blog článek, tak upaluji na FB stránku a podělím se o něj i zde.
FaceBook propojený s blogem naleznete zde: https://www.facebook.com/Evzuu


No a jak víte, tak se věnuji líčení, hairstylingu, focení a modelingu.
A všechnu mou práci naleznete jak jinak než tady! Nikde jinde všechny fotky mé práce nejspíše asi nenaleznete.:) Je zde uplně všechno. To jak jsem fotila třeba svého přítele až po všechny makeupy co jsem zkoušela. Snad vás stránka zaujme a budete ji sledovat.
Facebook Týkající se mého make-upu naleznete tady: https://www.facebook.com/novaev 

BLOGERKY

A jako poslední, což asi každá blogerka nejspíše zná je web Blogerky.cz
Když je zde blogerka registrovaná a vytvoří článek na svém blogu, tak vždy se článek objeví jako zázrakem zde!
Tady se také pokaždé dozvíte o novém článku. Blogerky.cz taky pořádají každý měsíc soutěže pro blogerky, když napíší speciální články pro ně..
Mě naleznete Taky tady: http://www.blogerky.cz/blogy/169/evzuu

Tak co? znáte všechny tyhle stránky? Sledujete mě na některé z nich?




1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu