6. 9. 2013

Paletka kamufláží (Korektory) + Jak na správnou kamufláž obličeje

Tak dneska mám pro vás článek, který si myslím, že je hodně vyhledávaný a mohl by vás i trošičku zajímat.
Tento článek je 2 v 1.
Recenze paletky a popis jak vytvořit dokonalý makeup/dokonalou pleť/dokonalý tvar obličeje.


Tuhle paletku jsem si hodně dlouho přála a objednávala jsem si ji z Honkongu (nevím jak se to píše :D) a tak jsem byla ještě více nedočkavá, protože dlouho trvalo až dorazí ke mě. A čekání mi stálo určitě za to!
V balení byly dva aplikátory, které ale nevyužívám, protože korektory nanáším prsty. Příjde mi to prsty lepší ikdyž je nanáším na modelky, které líčím a přece jen prstem se po obličeji lépe pracuje. Korektory jsou tužší což mi vyhovuje, protože se aspoň tak extrémně paletka nešpiní.

Za poslední dobu jsem zpozorovala, že si spousta blogerek kupuje mini paletku od dermacolu atd, které se mi celkem také zalíbily, ale s touhle mou paletkou sem nad míru spokojená a nezpůsobila mi žádné alergie a ještě se mi i cenově vyplatila více jak ty malé drogerkové a ani jsem nemusela platit poštovné.


Paletka obsahuje barvy korektorů
- bílá pro krytí černých kruhů pod očima a na rozjasnění pleti
- zelená pro krytí akné a červených či zarudlých flíčků či pupínků
- fialová odstraňuje  nažloutlá místa na pleti
- žlutá
- Hnědá na dotvarování obličeje
- 12 hnědých odstínů (makeup a jiné korektory)

Kamufláž obličeje / Nanáčení Korektoru / Nanášení Rozjasňovače /Nanášení Tvářenky
Tak a tady máte ukázku jak já si vytvářím ''dokonalý'' makeup. Doporučuji dát první bázi pod makeup a pak začít s korektory a rozjasňovači atd.
Korektory nemusíte nanášet v přesně daném pořadí. Záleží na tom, jak vám to bude vyhovovat

0. Většinou začnu světlým korektorem pod oči (na sjednocení očního okolí nebo kruhy pod očima, ale tady ho máte pod číslem 4.)
1. Další je rozjasňovač či bílý korektor
2. Tmavý korektor (také v paletce, úplně hnědý)  nebo bronzer, ale ten se nanáší až po makeupu na dotvarování obličeje. Zúžení nosu, zvýraznění či vytvoření lícních kostí atd.
Teď nanesete makeup a nanesete pudr.
Pod číslem 3. Máme tvářenku a je hotovo.

Doufám, že se zde neobjeví nějaké negativní kometáře ohledně toho co za blbiny si člověk na sebe dá. Určitě všichni víte jak to myslím :) 

Vlastníte nějakou paletku kamufláží? Jak se vám líbil tento článek?

10 komentářů:

  1. Prosím odkaz kde se dá obejdnat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nevím.:/ přítel mi ji objednával.. já jen řekla, že bych takovou chtěla a on mi ji objednal a já si ji zaplatila.:) Jinak když na google napíšeš paletka camouflage, tak jich najdes spousta a všechny jsou uplně stejné i s uplně stejnou pigmentací.. to vím na sto pro :)

      Vymazat
  2. Ja som si akurat dnes kupila taku minipaletku s korektormi. Este som nic take nemala, takze som celkom zvedava :)) Licis sa tymto sposobom casto?

    Peacock and Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. Jeste nez nanesu make-up mus to rozmazat nebo to takhle nechat? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nechced udelat video? Nebo se chci zeptat tech 12 odstinu hnede. K cemu sou?? Mam pouzivat ke konturam svetlejsi hnedou kdyz mam uplne bilou plet?? :-) dekuju za odpoved :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu