13. 1. 2014

ARTISTRY

Ahoj :) Chtěla bych Vás seznámit s kosmetickou značkou Artistry.
V pátek jsem se setkala s Denisou Pokorovou, která podniká v oblasti dekorativní kosmetiky a kompletní péče o pleť značek ARTISTRY a BEAUTYCYCLE, včetně profesionálního líčení, analýz pleti a beautyshow

Na takové malé přednášce speciálně pro mě jsem se dozvěděla spousta zajímavého o téhle značce a já se Vám pokusím to ve zkratce vše objasnit.

*Značka ARTISTRY  vznikla roku 1950 s "láskou k ženám"
*Jejím autorem je světový výrobce přírodních potravinových doplňků, který tuto kosmetiku navrhl pro svoji manželku, které měla velmi citlivou pleť a tak nemohla najít kosmetiku co by ji vyhovovala.
 *Kosmetika ARTISTRY využívá bylinky a rostliny z certifikovaných biofarem.
*Známá je hlavně díky tomu, že  v posledních letech sponzorovala MISS AMERICU. 
*Tato kosmetika není testovaná na zvířatech.
*Než přijde výrobek na trh, tak se vybere přes 100 žen dobrovolnic z celého světa (různé klimatické podmínky, různé druhy pleti) a tyto ženy daný výrobek používají, aby byla zaručena 100% kvalita a spokojenost klientů. Taktéž je na kosmetiku  100% záruka spokojenosti. 
*V případě používání např.: make-upu, zjistím, že mi daný odstín nevyhovuje, mohu výrobek vrátit a buď vyměnit za jiný nebo dostanu peníze zpět. 
*Mezí tváře kosmetiky patřila i Sandra Bullock a v současné době je to herečka Teresa Palmer. 
*Značka má také přes 200 udělených patentů a  více než 500 vědeckovýzkumných pracovníků, techniků a dermatologů.

No a teď blíže k průběhu setkání.
Jako první mi Denisa Pokorová sdělila již zmíněné informace o značce Artistry a o jejich výrobcích a co za kosmetiku u ni naleznete (Pečující, dekorativní kosmetika a parfémy).
Pak jsme začali s analýzou pleti pomocí přístroje SAM a vyplněním profilu zákazníka, kam se zapíše jestli jíte zdravě nebo kouříte či dodržujete pitný režim. Po vyplnění dáte hlavu do přístroje SAM, který Vám prosvítí vrchní i hlubší vrstvy pleti pomocí modročerného fluorescentního světla
- pomůže nám zjistit, jaký typ pleti máme¨ a Musím říct, že jsem nikdy nečekala, že se takhle uvidím (uvnitř máte zvětšovací zrcátko, díky kterému se můžete vidět) :D V přístroji uvidíte, jestli mýte suchou či mastnou pleť a uvidíte všechny ucpané póry a nejen to, ale i jaké máte předpoklady k vráskám atd. analyzuje stav pokožky, její potřeby a problémy. Po analýze se vyčistila pleť a nanesl krém a pak se šlo na líčení.
Pak se všechno co se naneslo na mou pleť napsalo na vizitku z toho důvodu, kdyby jste byly spokojené s výrobkem a chtěly si ho pořídit.
Ani po jednom výrobku se mi na tváři nevytvořila alergická reakce, takže za mě má Artistry velké plus!

Pak jsem Vám zdokumentovala jednu vychytávku a to je lesk na rty, který má s sobě zabudované zrcátko a baterku pro případy, že jste třeba na diskotéce nebo někde, kde je nedostatek světla. No a to je všechno. Pokud budete mít nějaké dotazy, tak se můžete obrátit buď na mě v komentářích nebo na Denisu Pokorovou, na kterou máte kontakt pod obrázkem.

Pokud máte o péči zájem, tady máte kontakt:
Denisa Pokorová
+420 775 554 188
d.pokorova@email.cz
Nebo můžete soutěžit na mém blogu.


Co na značku Artistry říkáte?

4 komentáře:

  1. So značkou Artistry pracuje aj moja teta a vždy keď mám narodeniny alebo iný sviatok, niečo pekné od nej dostanem. Naposledy to bola lícenka v nádhernej korálovo-broskyňovej farbe.. Takisto som veľmi spokojná s ich prípravkom na odlíčovanie. Určite na blog hodím recenzie, vždy keď som doma na to nejako pozabudnem a túto kozmetiku si šetrím pre špeciálne chvíle, takže ju na internát nenosím.. Inak je to naozaj úžasná značka, majú krásne produkty a kvalita je vysoká. Za seba môžem takisto odporúčať. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to závidím.:) Mě tahle kosmetika Vážně oslovila.:)

      Vymazat
  2. Musím říct, že na tuhle značku jsem ještě nenarazila. Rozhodně to vypadá dost zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, tahle kosmetika nemá moc velkou propagaci, takže je opravdu težké na ni narazit. a je to škoda. :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu