28. 2. 2014

Stojan na Šperky aneb Z neužitečného Užitečným

Ahoj! Tak mám pro Vás další tip!
V soutěži BodyArt jsem vyhrála druhé místo a mezi cenami byl tento pěkný ač pro mě neužitečný stojan na CD.
Poměrně mě mrzelo, že se mezi cenami neobjevily nějaké barvičky na tělo, ale přece jen nesoutěžím kvůli cenám, ale kvůli zkušenostem, které zde naberu a kvůli úctě, kterou získám.
Původně jsem si řekla co asi se stojanem udělám, když mám doma dohromady tak 6CDéček, no a v tom mě trklo do hlavy, že mám všechny šperky malinkých šuplíčkách, kde o nich nemám přehled a nemám nikdy energii na to, se v nich hrabat a že bych je mohla všechny dát na tento stojan.
Přece jen za ně lehce zaháknu jakékoliv naušnice (i tvz.špuntovky, které jsem si přidělala na papírek a pak je tam zahákla) a i náramky, brože a hlavně šperky na krk, kterých mám podle mě požehnaně a to tam ještě nejsou všechny :D ( a ještě jsou i zezadu)
  Vždy se dá na stojan jakýkoliv šperk nějak připevnit, ať háčkem(na stomeček), tak propletením a takhle můžeme dále něco vymýšlet.
Skvělým na tomto stojanu je to, že se Vám tam toho vleze požehnaně, protože můžete věšet i z druhé strany a i z boků.
A to nejlepší je, že jsou tisíckát levnější a větší než klasické stojany na šperky.
Většinou stojany určené na šperky jsou malinkaté, takže se vám tam vleze tak max. 6 párů naušnic, nějaký ten prstýnek a samozřejmě nějaké místo na řetízky atd, ale co pak s tím zbytkem že? Samozřejmě určitě jsou i nějaké velké stojany, ale samy doře víte kolik asi tak stojí.
Tento stojan většinou najdete za 200 korun možná i méně, když se poohlédnete v nějakých obchodních domech a nebo u vietnamců či bleších trzích.
Ano.. i stojany určené na šperky najdete s takovou podobnou cenou, ale to by si jich člověk musel koupit alespoň 5 aby se mu tam toho vlezlo tolik a tolik zbytečných peněz snad mít ani nebudu.
Hlavně to nepochopte tak, že mám něco proti speciálně určených stojanům nebo skříňkám!
Stojany určené k tomuto použití vypadají krásně a jsou krásným doplňkem pro samotný pokoj, ale asi bych do toho investovala, až bych ty penízky opravdu měla. Vždyť to sami určitě také znáte, že jste rádi, když si koupíte něco na sebe a určitě se Vám nechce šetřit peníze na nějaký stojan na šperky (asi hlavně studenti a školáci).
Každopádně jde o to, že jsem se Vám snažila tímto článkem malinko pomoci v tom, jak ušetřit a jak mít přehledně uskladněné šperky bez zašmodrchávání.


Jak se Vám článek Líbil? Uvítali byste více takových tipů? Budu ráda, za vaše názory nebo když mi poradíte také jak ušetřit peníze i starosti. Ráda se tím s ostatními podělím.

6 komentářů:

  1. Tak toto by ma asi nenapadlo! Skvelý nápad. Je pravda, že originál stojany na šperky sú aj pre mňa strašne malé. Aktuálne mám doma 3 drevené šperkovnice, jeden kovový stojan na šperky a ešte som si doma sama robila úplne jednoduchý stojan na náušnice a náhrdelníky a aj napriek toľkým vecičkám na uskladnenie bižutérie mám ešte kopu vecí v krabičkách a samozrejme potom strácam prehľad čo kde mám.. Asi to budem musieť vyriešiť ako ty :-) Vďaka za nápad!

    S pozdravom Zuzka | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Super nápad! Já mám tedy víc CDček než šperků, takže u mě bych to využila jinak, ale vypadá to suprově!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle by se mi doma hodilo!:)

    OdpovědětVymazat
  4. jeej srdiečko čo som ti poslala pri dopise to som si všimla ako prvé :) inač užasny nápad :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu