26. 7. 2013

Spolupráce s Balubunny.com


Před nějakou dobou jsem úplnou náhodou narazila na stránku plnou krásných výrobků ze dřeva. Tak mě napadlo, že bych zkusila navrhnout spolupráci, která by pomohla nám oběma ( Já budu mít o čem psát, budu mít co pro vás do soutěží a budu mít co využít za doplňky do OOTD.. Balubunny.com budu mít reklamu a pokusím se jím sehnat více zájemců a pokusím se je více zvidítelnit. Navíc pokaždé, když se objeví doplněk z této stránky, tak na něj uvedu odkaz) 


O BaluBunny.com : 
Balubunny je módní značka zabývající se výrobou dřevěných šperků. Tyto šperky jsou vyřezávány na lavírovacím stroji. Každý týden přidáváme nové a nové šperky. Můžete se sami zapojit a vymyslet si svůj vlastní šperk. ORIGINALITA zaručena.

Navíc což myslím, že je velké plus, tak stránka pořádá stále nějaké akce, takže časté soutěže a teď když si koupíte něco nad 200,- tak dostanete dřevěný prstýnek podle vlastního výběru zdarma.


Na stránce nenaleznete jen náhrdelníky, ale i Prstýnky, Naušnice, Brože, Náramky, doplňky do vlasů a navíc si můžete nechat vytvořit i svůj vlastní výrobek podle předlohy.


Domluva je velmi skvělá a můžete se těšit na GIVEAWAY a touhle skvělou stránkou! Máte se vážně na co těšit!


Musíte uznat, že doplňky jsou velmi vkusné a originální! Já jsem si je hned zamilovala a v poslední době je nosím hodně často, takže si můžete být jistí, že zde uvidíte spousta fotek!



Tak co? Jak se vám výrobky od BaluBunny.com líbí? Těšíte se na SOUTĚŽ?





8 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu