7. 11. 2013

Clip-In Vlásky


Ahoj prcci.:)
Tak a zase jiné vlásky.:) ano, ano.. Ne nebojte, fakt plešatá nebudu.:) teď si chci s barvením odpočinout.
A i tak si vezměte to, že sposta lidí se barví častěji jak já (melírované a blond slečny a i jakékoliv jiné slečny, které jen nemeni barvy) a vlásky jim drží. Já jen měním barvičky. Teď se chci ale trošičku ustálit.
No a co mě k tomu abych se obarvila na hnědo vedlo?.
Když jsem poznala svého přítele, tak jsem hnědé vlásky měla.
Po nějaké době jsem barvu vlásků začala měnit a nám oběma se po mých hnědých vláskách stýskalo. 
Nojo, ale nemohla jsem se odhodlat.:)
A tak sem si řekla, že až budu mít někdy příčesky, tak si dám zase hnědé vlásky.
No a můj přítel mi toto úterý příčesky dal :3
Já si je tak strašně dlouho přála, aby pravdu řekla,
Stýskalo se mi po dlouhých vlasech jako jsem měla , když jsem byla menší, ale od té doby co jsem se ostříhala, tak mi vlásky rostou pomaloučku. 
Tak jsem teď za příčesky hrozně vděčná a hrozně mě baví je nosit. 
Líbí se mi to a líbí se mi i to, jak mi je spolužačky a přátelé chválí :D Jak jinak.
Příčesky byly uplně blonďaté a koupila jsem si barvu od Garnier v odstínu 4 Středně hnědá. Barvička krásně na Clip-Iny chytla, ale svoje vlásky jsem si musela obarvit ještě jednou, protože mi pořád prosvítala fialová (aby sem to tam nechala krátkou dobu)
Konce jsem u Příčesků nechala blond (OMBRÉ), Vím že jednu dobu to bylo teď pořád, ale mě se zdá, že už to celkem ustává a já už ombré jednou měla, ale na dlouhých vlasech, je to přece jen něco jiného. 
A jak vám se líbí na mě hnědé a dlouhé vlasy? Jaký máte názor na clip in vlasy? spousta lidí to odsuzuje, že je to klamání druhých, ale proč ne? to i makeup a to že si vlasy učešeme by byl klam.:)


Chtěli byste nějaké video o Clip-In vlasech? jak o ně pečuji a nasazuji si je? Pokud by to někoho zajímalo, tak ráda vytvořím :)


Tak co říkáte? Snad se líbí.

22 komentářů:

  1. Ahoj, můžu se zeptat odkud a za kolik je máš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vubec netuším.:) dostala jsem je od přítele jako předčasný vánoční dárek.:)

      Vymazat
    2. ja som ich kupovala z eshopu clipin.sk, tam majú clip in vlasy naviac za fajn cenu :)

      Vymazat
  2. si ešte krajšia ako predtím strašne ti to pristane

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne možno by to bolo krajšie bez toho ombré ale inak ti vážne pristanú ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát ti děkuji.:) No ombre jsem tam chtěla hlavně z toho duvodu, abych hned nebyla uplně obyčejná.:) chtěla jsem ve vlasech nějaký prvek blond, jako dříve.:)

      Vymazat
  4. veľmi sa mi to páči :) dlhé vlasy ti sedia rovnako dobre ako krátke ... a to ombre na poslednej fotke vyzerá super :3

    OdpovědětVymazat
  5. By som ťa skoro nespoznala :D Ale velmi ti to sekne kočka, vyzeráš zase uplne inak, samozrejme že len a len dobre. Dlhé vlásky ti idú, skús sa nestrihať nejakú dobu, nech ich máš také dlhé svoje... A možno ked sa raz vrátiš k striedaniu farieb a budeš mať dlhšie vlásky zase to bude iné... Ja mám momentálne také obdobie že stále farbím a skúšam, ale nefarbím často...
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju.:) Zkouším si ted vlasky nestrihat.:) snad uz porostou .:)
      To by bylo skvělé, kdybych je mela svoje, ale zase je fajn, kdyz mam naladu, dat si jen kratke vlasky a kdyz budu mit naladu na dlouhe, tak si dam klipy.:)

      Vymazat
  6. Abych řekla pravdu, tak se mi víc líbíš s krátkejma :) A nejlepší byly ty oranžový. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tvuj nazor.:) ale hrozne bylo to dobarvovani.:D tech chci vlaskum trosku dat pokoj aspon s tim barvenim a chci aby mi to odrustalo.:)

      Vymazat
  7. Sama příčesky nosím mám hodně krátké vlasy které sem si musela ostříhat kvůli častému barvení :( měla sem 60ticentimetrový :3 ale ted mám jen asi 35-40 :) tobě moc sluší

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti sluší taky nosím příčesky protože mám hodně krátké vlasy :( které museli dolů protože byli od barvení poničené :( měla sem 60ticentimetrové ale stejně sem je přistřihla a mají asi 40 :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sama příčesky nosím mám hodně krátké vlasy které sem si musela ostříhat kvůli častému barvení :( měla sem 60ticentimetrový :3 ale ted mám jen asi 35-40 :) tobě moc sluší

    OdpovědětVymazat
  10. o 180% lepší! Jde mi to k tobě víc, ale je fakt, že už jsi taková obyčejnější (nemyšleno zle!) ale moc ti to sluší :) Vím o čem mluvíš...když jsem s přítelem začala byla jsem blond (mám přírodní) po roce jsem chtěla změnu a šla jsem na hnědou a v létě jsem ho vzala s sebou do drogerie, ať mi vybere barvu a sáhl po blond...a tak jsem začala zesvětlova,t ptž se mi po světlé také stýskalo :)

    OdpovědětVymazat
  11. Evží vážně dlouhý vlasy ti extrémě moc sluší nechej si je narůst a nechej si hnědý vlasy seš fakt kočka s něma ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář :) Evžuu